Γάμος: Tips & Tricks για τις πιο Όμορφες Φωτογραφίες!

  Η ημέρα του Γάμου σας, εκτός από μία από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής σας, είναι και μια μέρα που κρύβει λίγο άγχος – κυρίως για «τεχνικές» λεπτομέρειες. Όπως το να κυλήσουν όλα ομαλά, να μείνουν ευχαριστημένοι οι καλεσμένοι σας, αλλά και να βγείτε όμορφοι στις φωτογραφίες σας!
  Αυτό το τελευταίο ειδικά δεν πρέπει να σας ανησυχεί, αφού η ευτυχία θα αντανακλάται στο πρόσωπό σας, αλλά και επειδή είμαστε εδώ για να προσέξουμε κάθε λεπτομέρεια, αλλά και να σας δώσουμε μερικά tips για αρμονικά αποτελέσματα:
Φώτα, Κάμερα, Πάμε: ο τρόπος που θα σας αγκαλιάσει το φως παίζει ρόλο στο ύφος του τελικού αποτελέσματος. Συζητήστε μαζί μας και αναλόγως της τοποθεσίας και της ώρας για τις φωτογραφίσεις προετοιμασίας, τελετής και δεξίωσης, θα εξασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς.
  Συναισθηματική Νοημοσύνη: είναι η μέρα που σημαίνει την ένωση δυο ανθρώπων σε μια ζωή! Το συναίσθημα ξεχειλίζει κι εσείς δεν πρέπει να ντραπείτε να το δείξετε. Μοιραστείτε χαμόγελα και φιλιά αφειδώς και μην κρύψετε δάκρυα χαράς και συγκίνησης – κάθε στιγμή είναι πολύτιμη και αξίζει να αποτυπωθεί.
Για τη Νύφη: προτιμήστε μακιγιάζ χωρίς υπερβολές, ώστε να δείχνετε εντυπωσιακή και φυσική ταυτόχρονα. Αν θέλετε, μπορείτε να κανονίσετε μια πρόβα με το φωτογράφο μας και το μακιγιέρ σας, για να σιγουρέψετε τέλειο αποτέλεσμα και on camera.
Για το Γαμπρό: όπως ξέρουμε, «στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό». Προτιμήστε ένα καλό ξυραφάκι με πολλαπλές λεπίδες, αφρό ξυρίσματος και προϊόντα ενυδάτωσης φιλικά προς την επιδερμίδα για να αποφύγετε κοκκινίλες και δυσάρεστες εκπλήξεις.
  Ζήστε τη Στιγμή: εν τέλει, χαλαρώστε και απολαύστε τη μοναδική αυτή μέρα! Ξεχάστε την ύπαρξη κάμερας και φακών, επικεντρωθείτε στην ευτυχία και το συναίσθημά σας και απολαύστε κάθε στιγμή με το ταίρι σας και τους αγαπημένους σας!

Το Studio Mavridis σας παρέχει πλήρεις υπηρεσίες Φωτογραφίας Γάμου και Βίντεο από την προετοιμασία μέχρι και τη δεξίωση. Προσφέρουμε ακόμα μοναδικές πινελιές για το γάμο σας, όπως προσκλητήρια με μοναδικό δημιουργικό, παζλ για βιβλίο ευχών και πολλά άλλα. Ενημερωθείτε και Ζητήστε Προσφορά για το δικό σας Πακέτο Γάμου!